Veilig betalen

Afterpay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor www.seniorenzaak.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.seniorenzaak.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 250,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 500,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.
AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.
Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay

iDeal – Betalen in uw vertrouwde internet betaalomgeving

Door gebruik te maken van iDeal kunt u eenvoudig uw bestelling afrekenen op een toegankelijk, veilige en vertrouwde manier. Het afrekenproces vindt namelijk plaats in uw eigen betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
U kunt betalen via ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

PayPal – Betalen op een snelle en beveiligde manier

Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Een PayPal-rekening moet u eerst koppelen aan uw bankrekening of uw creditcard. Daarna kunt u op Hulpmiddelwereld met PayPal betalen. U heeft alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig. 

Bankoverschrijving/ overboeken

U kunt er voor kiezen om eerst het bedrag zelf over te maken, wanneer het geld over is gemaakt zullen wij het product naar u toesturen.

 

 

hulp
nodig?

Wij helpen je graag

Heb je een vraag over een product? Of wil je meer weten over je order? Wij helpen je graag!

seniorenzaak.nl