Service

Service is een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Het is onze zaak dat u als klant perfect geholpen wordt. Daarom mag u altijd bellen, mailen of ons contactformulier invullen en dan gaan wij samen met u op zoek naar de juiste keuze. Als u een vraag of probleem hebt, willen wij deze voor u oplossen. Naast onze klantgerichte focus streven we naar een snelle levering, zodat u zo snel mogelijk geholpen bent.

14 dagen bedenktijd

U kunt onze producten 14 dagen op zicht uitproberen. Als u bijvoorbeeld twijfels hebt, kun je eenvoudig onze producten op proef ontvangen. Bevalt het product niet? Dan kunt u deze retourneren, waarna wij vervolgens uw aankoopbedrag terugstorten. Lees hier meer over het retourneren.

Gratis verzending vanaf €50,-

Bij een bestelling van boven de €50,- krijgt u uw bestelling gratis toegestuurd.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

We bieden je minimaal 1 jaar garantie op fabricagefouten via onze leveranciers. Hiermee garanderen we dat je product minimaal 2 jaar na aanschaf probleemloos moet kunnen werken. Zo niet, dan gaan we daar iets aan doen.

Alle prijzen zijn inclusief btw

De genoemde prijzen zijn inclusief de wettelijk verplichte BTW.

Verzondkosten?

Boven de € 50,- betaal je geen verzendkosten. Onder de € 50,- wordt er € 3,95 in rekening gebracht. De verzendkosten staan altijd netjes in het bestelproces.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail)
op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht
te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing
de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang
welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen binnen Nederland, €6,95 komen voor uw rekening. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen van België naar Nederland, geraamd op € 16,40 komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik
van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Het herroepingsrecht geldt niet voor producten waarvan de verzegeling na levering verbroken is en daardoor niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne

Klacht?

SORRY! Klanttevredenheid is voor ons het belangrijkste. Maar soms slaan zelfs wij de plank volkomen mis. En daar ben jij dan de dupe van. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Kijk op Seniorenzaak.nl/klacht voor de oplossing.

Privacy

Privacy en cookies op Seniorenzaak.nl
We hebben privacy hoog in het vaandel én we zijn een commercieel bedrijf. Op deze pagina zijn we duidelijk en eerlijk over de informatie die we krijgen en gebruiken en de tools die we inzetten. Je kunt voorkomen dat deze tools cookies plaatsen door gebruiken te maken van browser plugins als uBlock en Privacy Badger.

Seniorenzaak.nl maakt gebruikt van https zodat informatie ingevuld op de site niet voor derden inzichtelijk zijn. Verder maken we zoveel mogelijk gebruik van de meest privacy-vriendelijke instellingen van de externe tools die we gebruiken en zetten we tools uit als ze niet noodzakelijk zijn.

Tools die we gebruiken zijn: Google Analytics, Hotjar, Optimely en verscheidene Advertentieplatforms. Alles met het doel om de site beter en gebruiksvriendelijke te maken.

hulp
nodig?

Wij helpen je graag

Heb je een vraag over een product? Of wil je meer weten over je order? Wij helpen je graag!

seniorenzaak.nl