Over ons

Wij zijn de Seniorenzaak en wij streven samen met jou en voor jou naar een vitale en comfortabele leefomgeving. Het is onze zaak om er voor te zorgen dat jouw probleem wordt opgelost of jouw wens wordt vervuld. We kunnen bouwen op een sterke basis van ervaring op het gebied van zorg.

Seniorenzaak is dé online winkel voor al je hulpmiddelen. We hechten veel waarde aan het bieden van productoplossingen, daarom kiezen we voor een breed assortiment om aan jouw wensen te voldoen. Service is erg belangrijk binnen onze cultuur en we doen er alles aan om je tevreden te maken met jouw bestelling. Voor vragen, opmerking, klachten of wensen kun je vrijblijvend terecht bij onze klantenservice.

Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel binnen Seniorenzaak. We kiezen daarom voor de thuiswinkelwaarborg. De reden hiervoor is dat we optimale zekerheid willen en kunnen bieden. Naast het thuiswinkelwaarborg is AfterPay een service die we bieden om jou de mogelijkheid te geven voor een veilig winkelbezoek. Hiermee kun je eenvoudig en veilig achteraf betalen.

Seniorenzaak – voor een vitale en comfortabele leefomgeving!

hulp
nodig?

Wij helpen je graag

Heb je een vraag over een product? Of wil je meer weten over je order? Wij helpen je graag!

seniorenzaak.nl